Dark mode


A+ | Скинути | A-
Росіяни планують наступ на Донбасі: він може розпочатися вже цього літа
Росіяни планують наступ на Донбасі: він може розпочатися вже цього літа
Армія Росії планує наступ на Донбасі. Уже цього літа росіяни можуть перейти до активних військових дій, повідомляє “ТСН”.

За словами голови Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Івана Тимочка, взяття Донецької області для Росії є стратегічним, військовим і політичним завданнями. Луганська область перебуває вже майже повністю під контролем армії РФ.

Росії важливо витіснити ЗСУ з Донецької області, щоб показати громадянам своєї країни, що вони “звільнили” жителів цього регіону. Навіть якщо Росії не вдасться досягти інших цілей в Україні, вона зможе хвалитися тим, що Донецька область перейшла під її контроль.

“Але в сучасних викликах ведення бойових дій для них Донецька та Луганська області ще надзвичайно важливі тим, що там справді зараз найлегше наступати. Оскільки вони мають вибудувану мережу для своїх військ, комунікації вибудували непогано”, – пояснив Тимочко.

У Донецькій і Луганській областях з 2014 року будувалися склади боєприпасів і логістичні шляхи, були створені армійські корпуси. Зараз противник зосередив свої зусилля в районі Часового Яру та Авдіївки.

Сообщение Росіяни планують наступ на Донбасі: він може розпочатися вже цього літа появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11414
Опубліковано: 08.04.24