Dark mode


A+ | Скинути | A-
Загинув Валентин Дондіков на фронті під час виконання бойового завдання
Загинув Валентин Дондіков на фронті під час виконання бойового завдання
На війні, борючись із російськими окупантами, загинув Валентин Дондіков, майстер спорту міжнародного класу і колишній наставник паралімпійської збірної України з кульової стрільби.

Він загинув 6 квітня під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку через ворожу міну.

Про смерть 41-річного Дондікова повідомила колишня голова управління фізичної культури і спорту Одеської облдержадміністрації Валентина Кольчак у Facebook.

— Не можу написати був… Йдуть найкращі, які не ховаються за спинами і спідницями. Майстер спорту України міжнародного класу зі стрільби кульової, заслужений тренер зі стрільби кульової, тренер-викладач вищої категорії Одеської обласної ДЮСШ стрільби Дондіков Валентин Володимирович. 19.03.1983 – 06.04.2024, – написала вона.

Що відомо про Валентина Дондікова

Він був майстром спорту міжнародного класу зі стрільби з пістолета та багаторазовим переможцем і призером чемпіонатів України.

Працював тренером в Одеській обласній ДЮСШ, де очолював збірну області на дитячих змаганнях. Мав звання заслуженого тренера України.

Також він тренував паралімпійську збірну України з кульової стрільби, яка на Паралімпійських іграх-2020 у Токіо здобула шість медалей.

Читайте також

Загинув веслувальник Дмитро Губанов, який пів року вважався зниклим безвісти

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8199
Опубліковано: 08.04.24