Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Маріуполі збільшилась кількість окупантів – партизани
У Маріуполі збільшилась кількість окупантів – партизани
Рух Атеш зазначає, що російські підрозділи через втрати потребують постійного заміщення людського ресурсу.

Українські партизани зафіксували збільшення кількості російських військових в окупованому Маріуполі Донецької області. Про це повідомляє рух Атеш на своєму Telegram-каналі.

“Наші агенти ведуть спостереження за військовою технікою в місті. Повідомляють, що останніми днями прибуло безліч автобусів із військовими номерами і людьми у формі”, – йдеться в повідомленні.

Нова партія військових має поповнити існуючі окупаційні підрозділи на лінії фронту, бо через значні втрати у боях російські підрозділи потребують постійного заміщення людського ресурсу.

Партизани з’ясували, що 13 квітня від отруєння загинуло троє окупанти. Вони розташовувалися на території одного з колишніх промислових об’єктів. Причини отруєння окупантів нині встановлюються.

Як ми вже писали раніше, за інформацією партизанів, у травні цього року в окупованому Маріуполі загарбники можуть розпочати мобілізацію.

Раніше ми вже повідомлялося, що загарбники активно використовують руїни Азовсталі в окупованому Маріуполі для дислокації своєї бойової авіації.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15867
Опубліковано: 16.04.24