Dark mode


A+ | Скинути | A-
Частина республіканців може проголосувати за відставку Джонсона за позицію щодо допомоги Україні
Частина республіканців може проголосувати за відставку Джонсона за позицію щодо допомоги Україні
У Сполучених Штатах Америки розглядають можливість проголосувати за відставку спікера Палати представників США Майка Джонсона за його позицію, яка стосується допомоги Україні та Ізраїлю.

Можлива відставка Майка Джонсона

Відповідну заяву зробив республіканець із Палати представників США Томас Мессі, який наголосив, що стане співавтором резолюції про відставку спікера нижньої палати Конгресу Майка Джонсона.

Томас Мессі став першим законодавцем, який доєднався до ініціативи Марджорі Тейлор Грін, яка передала запит на розгляд питання про відставку спікера.

Вони висловили невдоволеність тим, як спікер Палати представників США працює над запитами про додаткове фінансування України та Ізраїлю.

Наприклад, Майк Джонсон вирішив не пов’язувати схвалення цих запитів Білого дому з масштабною міграційною реформою, хоча мав наміри зробити це спочатку.

Спікер Палати представників США республіканець Майк Джонсон представив чотири окремі законопроєкти для голосування законопроєктів про надання допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню та фінансування інших пріоритетів національної безпеки.

Читайте також

Допомога США: які виклики для України та що змінює ситуація в Ізраїлі

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11555
Опубліковано: 16.04.24