Dark mode


A+ | Скинути | A-
Росіяни пошкодили підстанцію Укренерго та ЛЕП
Росіяни пошкодили підстанцію Укренерго та ЛЕП
Зранку були застосовані обмеження споживання для всіх споживачів на Харківщині. Продовжують діяти обмеження для промисловосты на Криворіжжі.

У ніч на вівторок російський безпілотник пошкодив підстанцію, а уламки збитої ракети – високовольтну лінію. Про це повідомило Укренерго у вівторок, 2 квітня.

“Вночі російський БПЛА пошкодив обладнання на одній з підстанцій Укренерго. Також уламки ракети пошкодили високовольтну повітряну лінію 330 кВ. Тривають аварійно-відновлювальні роботи”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зранку були застосовані обмеження споживання для всіх споживачів на Харківщині. Продовжують діяти обмеження для промислових споживачів на Криворіжжі.

Вчора для підтримки балансу між споживанням та виробництвом електрики обмежувалась робота об’єктів ВДЕ, в окремі години – потужністю до 410 МВт.

Сьогодні імпорт електроенергії запланований здебільшого у ранкові та вечірні години з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови загальним обсягом 10 867 МВт-год. Експорт не планується.

Станом на ранок було знеструмлено 398 населених пунктів. Через бойові дії є відключення в Донецькій, Сумській і Харківській областях. Через технічні пошкодження є знеструмлення в Сумській області.

Нагадаємо, 3 22 березня ремонтні бригади відновили й замінили високовольтне обладнання на підстанціях, яке дає змогу передати близько 2000 МВт потужності. Пошкодження були завдані кількома хвилями атак російських ракет і дронів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7556
Опубліковано: 02.04.24