Dark mode


A+ | Скинути | A-
Армія Росії продовжує наступ і просунулася на захід від Авдіївки
Армія Росії продовжує наступ і просунулася на захід від Авдіївки
Росіяни продовжують наступати на захід від Авдіївки, прагнучи взяти під свій контроль нові території і витіснити ЗСУ з їхніх позицій, повідомляє “Інформатор”.

Армії Росії вдалося просунутися на деяких напрямках. Вони зосередили свій наступ на трьох напрямках.

За словами аналітика Юліана Рьопке, за останні 10 днів росіяни зайняли 2 км території на північ від Первомайського в напрямку Нетайлового. Крім того, вони просунулися на 3 кілометри від Тоненького в напрямку Уманського і ведуть запеклі бої в околицях Семенівки.

Після відступу від Авдіївки ЗСУ зайняли позиції на лінії оборони Бердичі – Семенівка – Орлівка – Тоненьке – Першотравневе, проте росіянам вдалося її прорвати.

За даними Генштабу ЗСУ, на Авдіївському напрямку тривають запеклі бої. Силам оборони України вдалося за минулу добу відбити 8 атак росіян. Противник не зміг вибити ЗСУ з їхніх позицій, проте він не втрачає надії прорвати оборону і продовжує атакувати.

Головком ЗСУ Олександр Сирський заявив, що українські війська планують почати наступати, коли росіяни втомляться штурмувати рубежі захисників України. ЗСУ готується до наступу і займається навчанням резервів.

Сообщение Армія Росії продовжує наступ і просунулася на захід від Авдіївки появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10693
Опубліковано: 08.04.24