Dark mode


A+ | Скинути | A-
Папа Римський зробив нову заяву щодо війни
Папа Римський зробив нову заяву щодо війни
Фото: Vatican News

Франциск провів загальну аудієнцію на площі Святого Петра

Франциск отримав Євангеліє молодого солдата, який загинув на фронті. Але він не уточнив, де саме воював боєць.

Папа Римський Франциск засудив війну, після того, як отримав особливий подарунок від солдата, який загинув на фронті. Про це повідомляє Vatican News у середу, 13 березня.

“Будь ласка, залишаймося витривалими в палкій молитві за тих, хто страждає від жахливих наслідків війни”, – промовив Франциск наприкінці загальної аудієнції на площі Святого Петра в 11 річницю свого понтифікату.

Папа розповів, що сьогодні йому принесли вервицю і Євангеліє молодого солдата, який загинув на фронті, не уточнивши, де саме воював боєць.

“Він молився з ними. Багато молоді, численні молоді люди йдуть на смерть! Молімось до Господа, щоб дав нам благодать перемогти це божевілля війни, яка завжди є поразкою”, – зазначив понтифік.

Нагадаємо, у нещодавньому інтерв’ю Папа Франциск заявив, що Україна “повинна мати відвагу підняти білий прапор”. Його слова викликали величезний резонанс як в Україні, так і в усьому світі.

Пізніше у пресслужбі Святого Престолу пояснили, що Папа Римський мав на увазі не капітуляцію, а повернення до переговорів.

А у Кремлі заявили, що “з розумінням” ставляться до висловлювань Франциска.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9035
Опубліковано: 13.03.24