Dark mode


A+ | Скинути | A-
Канада вирішила припинити спрощений прийом біженців з України – The Globe & Mail
Канада вирішила припинити спрощений прийом біженців з України – The Globe & Mail
Влада Канади вирішила припинити прийом українських біженців за спрощеною програмою. Умови надання притулку в країні посиляться, проте міграційна служба обіцяє зберігати гнучкість у цьому питанні, повідомляє “The Globe & Mail”.

За словами міністра імміграції Канади Марка Міллера, до 31 березня поточного року в країну можна в’їхати з візою CUAET, що надає право на отримання соціальної підтримки. У квітні вона вже не діятиме і українським біженцям доведеться в’їжджати в країну на загальних підставах.

Після початку війни в Україні до Канади прибуло близько 210 тис біженців за візами CUAET. Весь цей час отримували допомогу від держави. Тепер, коли дія цієї програми закінчиться, у влади країни не буде підстав для виплати допомоги українцям. Вони повинні працювати і самі себе забезпечувати поряд із мігрантами з будь-яких інших країн, які бажають жити в Канаді.

Аналітики очікують, що це сприятиме активнішому від’їзду українців на батьківщину або в ЄС. Раніше мігранти часто поверталися додому з Канади, оскільки в країні висока вартість оренди житла, яке здають за умови оплати наперед за кілька місяців. Крім того, в Канаді дорогі продукти і товари. Навіть при отриманні допомоги та пільг українцям було складно нести такі витрати.

Сообщение Канада вирішила припинити спрощений прийом біженців з України – The Globe & Mail появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7373
Опубліковано: 28.03.24