Dark mode


A+ | Скинути | A-
Трампа оштрафували за висловлювання на адресу суддів
Трампа оштрафували за висловлювання на адресу суддів
Фото: Joshua Roberts / Reuters

Трампа оштрафували на п’ять тисяч доларів

Колишній президент опублікував у соцмережі фото працівниці суду, що було заборонено попередньою ухвалою суду.

Екс-президента США Дональда Трампа оштрафували на п’ятьтисяч доларів за публікацію у соцмережі фотографії співробітниці суду. Рішення про штраф ухвалив суддя штату Нью-Йорк Артур Енгорон, повідомляє CNN.

Зазначається, що фотографію працівниці суду разом з лідером демократичної більшості у Сенаті Конгресу США Чаком Шумером було опубліковано на сторінці Трампа в соцмережі Truth Social.

У підписі до фото він назвав співробітницю Енгорона “подругою” Шумера. Штраф винесено за порушення заборони щось говорити або писати про членів апарату суду.

Перед цим суд зобов’язав Трампа видалити фотографію із соцмереж. Пост із фото було видалено, але залишився на сайті передвиборчої кампанії екс-президента.

Суддя пригрозив у майбутньому за навмисні чи ненавмисні порушення застосовувати набагато жорсткіші санкції – від більших штрафів до ув’язнення.

Нагадаємо, лише кілька днів тому Трампу заборонили висловлюватися щодо суддів і прокурорів, оскільки такі заяви можуть спонукати прихильників Трампа до погроз і переслідувань тих, кого він критикує.

Раніше повідомлялося, що Трампа і його Trump Organization визнали винними у шахрайстві.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10708
Опубліковано: 21.10.23