Dark mode


A+ | Скинути | A-
В РНБО зробили заяву про використання ATACMS
В РНБО зробили заяву про використання ATACMS
Олексій Данілов наголосив, шо ракети ATACMS нині працюють і будуть надалі працювати в Україні.

Слід чекати нові поставки Україні американських балістичних ракет ATACMS. Про це натякнув секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону Єдиних новин. 

Посадовець, таким чином, прокоментував запитання, чи варто ждати збільшення поставок далекобійних ракет ATACMS та можливе отримання від Німеччини ракет Taurus.

“Після цього (використання ракет ATACMS – ред.) зменшились атаки гелікоптерів на наші війська. Більше того, велика частина гелікоптерів, яка перебувала на території Криму, взагалі… звідти втекла. ATACMS працюють і будуть надалі працювати”, – наголосив він.

За його словами, коли Україна почала отримувати ці ракети, то “перша партія, яка була, і застосування першої пертії – перевершило всі сподівання”.

Данілов додав, що “дуже хотілось би, щоб німецька сторона прийняла позитивне рішення” стосовно надання Україні ракет Taurus.

Як відомо, вночі 17 жовтня ЗСУ завдали ударів по аеродромах російських військ поблизу окупованого Бердянська (Запорізька область) та Луганська далекобійними ракетами ATACMS.

Посол України закликав ФРН передати ракети Taurus

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 22302
Опубліковано: 24.10.23