Dark mode


A+ | Скинути | A-
У ГУР заявили про знищення складу озброєння росіян у Донецьку
У ГУР заявили про знищення складу озброєння росіян у Донецьку
Спецпризначенці української розвідки у понеділок, 23 жовтня, виявили та знищили ще один склад з боєприпасами ворога в тимчасово окупованому Донецьку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

За даними відомства, близько 03:20 за київським часом було завдано високоточних ударів по ворожому складу на вулиці Ревякіна. У ньому зберігалось російське озброєння. Склад було знищено.

Відомо, що база з озброєнням належала 110-й окремій мотострілецькій бригаді 1-го армійського корпусу російських окупаційних військ, яка зараз задіяна у штурмових діях в районі Авдіївки.

Одна зі спецоперацій ГУР

Нещодавно в Головному управлінні розвідки Міноборони повідомляли, що українські спецпризначенці висадилися в окупованому Криму.

Так, спецпризначенці "Стугни" та "Братства" у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України десантувались на території півострова та нанесли вогневе ураження по російських окупантах.

Пізніше представник ГУР Андрій Юсов розповів, що в рамках висадки в бійців ГУР в окупованому Криму стався жорстокий бій. Росіяни зазнали значних втрат, а наші групи вже повернулися зі спецоперації.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16783
Опубліковано: 25.10.23