Dark mode


A+ | Скинути | A-
В Україні провели перевірку обленерго
В Україні провели перевірку обленерго
За підсумками перевірки було доручено обленерго доопрацювати сценарії оперативного відновлення електропостачання споживачів.

Штаб з ліквідації наслідків воєнної надзвичайної ситуації в електроенергетичних системах перевірив готовність обленерго до зими в умовах російських ракетних обстрілів. Про це повідомило Міненерго у вівторок, 31 жовтня.

Вказано, що перевірку проводив Штаб з ліквідації наслідків воєнної надзвичайної ситуації в електроенергетичних системах.

“Було виконано завдання з відновлення електропостачання, ремонтів основного обладнання мережевої інфраструктури, вжито заходів з посилення інженерного захисту основного обладнання, забезпечення керованості в умовах відсутності централізованого електропостачання та зв’язку, перевірено наявність аварійного запасу матеріалів та обладнання для виконання аварійно-відновлюваних робіт”, – йдеться у повідомленні.

Також опрацьовувалися сценарії реагування у разі втрати основних джерел енергопостачання.

За підсумками перевірки штаб доручив обленерго доопрацювати сценарії оперативного відновлення електропостачання споживачів, зокрема об’єктів критичної інфраструктури.

До роботи штабу було залучено також представників Держенергонагляду, НКРЕКП, СБУ, НЕК Укренерго та інших.

Нагадаємо, Україна будує три рівні захисту енергооб’єктів від російських атак дронами і ракетами. Захист енергооб’єктів буде рівномірним по всій країні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13041
Опубліковано: 31.10.23