Dark mode


A+ | Скинути | A-
Погрожував ножем: у Польщі затримали українця, який переправляв мігрантів через кордон
Погрожував ножем: у Польщі затримали українця, який переправляв мігрантів через кордон
У Польщі співробітники погранзастави в Зеленій Гурі затримали українця, який незаконно переправляв мігрантів через кордон. Чоловік перебував під дією наркотиків та погрожував польським прикордонникам ножем.

Вони намагалися зупинити фургон марки Fiat на польських номерах, який прямував у бік кордону з Німеччиною. Водій проігнорував вимогу і лише збільшив швидкість. Прикордонники кинулися його наздоганяти.

А поблизу населеного пункту Валовіце чоловік раптово зупинився, вийшов з авто і намагався втекти. Прикордонники здійснили попереджувальні постріли, але це не зупинило водія і він дістав ножа.

Після спілкування з переговорником чоловік відклав ніж і був затриманий поліцейськими.

Водієм Fiat виявився 26-річний українець, який намагався перевезти групу іноземців до Німеччини у вантажному відділенні мікроавтобуса.

Під час обшуку у дверях водія знайшли пакетик із речовиною білого кольору, яка після перевірки виявилася кокаїном. Тест на наявність наркотиків в організмі кур’єра також дав позитивний результат.

Українця звинуватили в організації незаконного перетину польсько-німецького кордону, невиконанні наказу зупинити транспортний засіб, нападі на прикордонника та кермуванні у стані наркотичного сп’яніння.

Місцевий суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 3 місяці. Йому загрожує до 10 років.

Читайте також

У Польщі затримали українців, в яких на балконі виявили тіло немовляти

Джерело: Прикордонна служба Польщі

Фото: Прикордонна служба Польщі

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 25639
Опубліковано: 01.11.23