Dark mode


A+ | Скинути | A-
КНДР не зможе постійно постачати військову допомогу Росії – ГУР
КНДР не зможе постійно постачати військову допомогу Росії – ГУР
Північна Корея не буде послаблювати себе, оскільки у неї є свої плани та політичні цілі, зазначив представник ГУР.

Північна Корея не зможе постійно постачати військову допомогу Росії. Про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

 

“Запаси Північної Кореї значні, але вони не безмежні. І покривати лише Північна Корея потребу Росії в війні та в артснарядах не зможе. Навіть названі цифри, оприлюднені, мова йде про два місяці війни”, – сказав він..

 

На думку Юсова, КНДР такими темпами не може постачати в Російську Федерацію, і тим самим послаблювати і себе, оскільки у них є свої плани та політичні цілі і амбіції.

“Тому це важливий фактор, який впливає, на який треба зважати”, – зазначив представник ГУР.

Нагадаємо, за даними південнокорейської розвідки, КНДР відправила до Росії понад мільйон артилерійських снарядів. Постачання розпочалось ще в серпні поточного року. Північна Корея здійснила вже близько 10 поставок зброї до Росії, яких може вистачити приблизно на два місяці обстрілів.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що постачання КНДР мільйона артилерійських снарядів до Росії свідчить про те, що країна-агресор втрачає власні спроможності.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16549
Опубліковано: 02.11.23