Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Києві затримали власника борделя, який пропонував поліцейському хабаря
У Києві затримали власника борделя, який пропонував поліцейському хабаря
Зловмисник пропонував поліцейському 300 доларів США хабаря щомісяця, щоб той не заважав роботі “бізнесу”.  Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції.

Підозрюваному загрожує до 8 років ув’язнення.

За словами правоохоронців, до управління внутрішньої безпеки у звернувся начальник одного із секторів поліції Печерського управління поліції Києва та повідомив, що йому запропонували хабаря.

“Як з’ясувалося, поліцейські виявили функціонування місця розпусти в одній із квартир на бульварі Миколи Міхновського. Аби не нести покарання за скоєне та продовжувати займатися незаконною діяльністю, чоловік вирішив домовитись із працівником поліції та запропонував йому хабар. Кожного місяця правопорушник обіцяв 300 доларів за те, аби правоохоронець не вживав заходів реагування щодо борделю”

Зловмисника, уродженця іншої держави, 1984 року народження, затримали одразу після передачі частини неправомірної вигоди у розмірі 18 тисяч гривень. За фактом пропозиції хабаря йому було повідомлено про підозру. Крім того, відкрито кримінальне провадження за фактом створення або утримання місць розпусти.

Раніше повідомлялось, що на Київщині спіймали прокурора, який хотів хабар у $45 000 за закриття двох кримінальних проваджень.

Всі новини від: khreschatyk.news

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 35411
Опубліковано: 08.11.23