Dark mode


A+ | Скинути | A-
Велика Британія зняла санкції з колишнього топ-менеджера російського банку “Открытие”
Велика Британія зняла санкції з колишнього топ-менеджера російського банку “Открытие”
Влада Великої Британії вирішила зняти санкції з колишнього топ-менеджера російського банку “Открытие” Сергія Стогнієнка.

Активи росіянина розблоковано, а всі обмеження, які були введені проти нього раніше, перестали діяти, повідомляє BusinessUA.

“Сергій Стогнієнко вилучений зі списку санкцій і проти нього більше не застосовуються заморожування активів або обмеження щодо трастових послуг”, – повідомили в уряді Великої Британії.

Влада країни пояснила, що на момент введення санкцій Стогнієнко не був членом правління “Открытия”. Отже, це є приводом зняти з нього всі обмеження.

Видання URAUA раніше повідомляло, що понад 100 компаній Великої Британії зізналися в тому, що порушують антиросійські санкції. За те, що вони добровільно про це розповіли, вони будуть покарані мінімальним штрафом. Також влада Чехії з’ясувала, що понад 40 компаній у країні не дотримуються санкцій проти Росії і продовжують вести з нею справи, думаючи тільки про свій прибуток.

Сообщение Велика Британія зняла санкції з колишнього топ-менеджера російського банку “Открытие” появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14811
Опубліковано: 10.11.23