Dark mode


A+ | Скинути | A-
Допомагала рф провести незаконні вибори до місцевого органу окупаційної вла…
Допомагала рф провести незаконні вибори до місцевого органу окупаційної вла…
????Допомагала рф провести незаконні вибори до місцевого органу окупаційної влади: бердянські поліцейські затримали колаборантку

44-річна жителька Бердянського району під час проведення так званих «виборів депутатів» у вересні цього року добровільно погодилась обійняти посаду «секретаря» «участковой ізбірательной комісії Черніговского муніципального округа». Попередньо ж пройшла курси з організації виборчої діяльності на території рф.

Вона розповідала землякам про покращення життя під прапором країни-агресора, а також підрахувала голоси та узагальнювала результати виборів.

???? За співпрацю з окупаційною владою отримала 5 тисяч доларів США та привілей – вільне пересування по тимчасово захопленій території.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що прихильниця «руского міра» виїхала на підконтрольну Україні територію та переховується в одній з областей країни. Зрадницю затримали та доставили в Запоріжжя. Їй вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 20058
Опубліковано: 14.11.23