Dark mode


A+ | Скинути | A-
На полях конференції у Канаді Генпрокурор зустрівся з делегацією Сенату США …
На полях конференції у Канаді Генпрокурор зустрівся з делегацією Сенату США …
На полях конференції у Канаді Генпрокурор зустрівся з делегацією Сенату США

????Генеральний прокурор Андрій Костін у Галіфаксі зустрівся з сенаторами США Джимом Рішем, Крісом Кунсом та Майком Раундзом.

????Андрій Костін подякував сенаторам за комплексну двопартійну підтримку України.

????Ми всі усвідомлюємо, що сьогодні вільний світ переживає критичний момент, і ми повинні бути об’єднані як ніколи, аби зупинити росію та забезпечити повну відповідальність кремлівського режиму, – зазначив Генпрокурор.

????Він зауважив, що саме тому запит Адміністрації Президента США на додаткові видатки для фінансування допомоги Україні є життєво важливим. Також висловив сподівання на підтримку шановних сенаторів у цьому критичному питанні.

????В ході зустрічі обговорили законодавчі ініціативи, надважливі для боротьби України за справедливість. Серед них – законопроєкт про відновлення економічного процвітання та можливостей для українців, спрямований на арешт російських суверенних активів, а також резолюція, яка засуджує викрадення росією українських дітей.

????Також розглянули можливості запровадження законодавчих ініціатив щодо незаконного утримання агресором українських цивільних.

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 21984
Опубліковано: 19.11.23