Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Держспецзв’язку відреагували на підозри НАБУ
У Держспецзв’язку відреагували на підозри НАБУ
Робота Держспецзв’язку базується на принципах відкритості та нульової толерантності до корупції, запевнили у відомстві.

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України повністю відкрита до співпраці з правоохоронними органами. Про це йдеться в коментарі, оприлюдненому пресслужбою відомства, через пред’явлені керівництву служби підозри у заволодінні державними коштами в понеділок, 20 листопада.

“Держспецзв’язку надала всю необхідну інформацію правоохоронним органам та готова надавати цю інформацію і надалі, оскільки робота служби базується на принципах відкритості та нульової толерантності до корупції. Всі закупівлі служби від 2020 року проводили з дотриманням чинного законодавства. Закупівлі у сфері захисту державних реєстрів є складними, їхній аналіз потребує підготовки та розуміння, і служба готова надавати всі необхідні роз’яснення детективам НАБУ, в будь-якому форматі”, – йдеться в повідомленні.

У Держспецзв’язку закликали утриматися від звинувачень щодо конкретних посадовців чи службовців, які наразі задіяні в організації захисту критичної інформаційної інфраструктури України, до завершення розслідування та надання результатам розслідування правової оцінки судом.

“Держспецзв’язку продовжує виконувати покладені на службу завдання. Виконання обов’язків голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Кабінетом Міністрів України тимчасово покладено на Маковського Дмитра Васильовича”, – додали у відомстві.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про звільнення керівництва Держспецзв’язку, включно з його очільником Юрієм Щиголем. А пізніше антикорупціонери заявили, що підозрюють чиновників у заволодінні 62 млн гривень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17159
Опубліковано: 20.11.23