Dark mode


A+ | Скинути | A-
Олену Шуляк переобрали головою партії Слуга народу
Олену Шуляк переобрали головою партії Слуга народу
Повноваження продовжено на два роки. Шуляк обіймає посаду з листопада 2021 року.

Партія Слуга народу на своєму з’їзді 14 грудня переобрала Олену Шуляк на посаду голови, продовживши її повноваження на два роки. Про це повідомляє РБК-Україна.

Посаду голови партії Шуляк обіймає з листопада 2021 року.

На з’їзді під час підведення підсумків вона в першу чергу відзначила роботу партії щодо допомоги Збройним силам та тимчасово переміщеним особам. Зокрема, за її словами, партія зекономила 130 млн грн бюджетних коштів та перерахувала їх на протитанкові ракетні комплекси Стугна. Також вона пообіцяла, що на черговому засіданні Слуги народу буде ухвалено рішення про передачу ЗСУ коштів, зекономлених партією у 2023 році.

“Першочерговим завданням для нас усіх є перемога і мир. Це те, над чим зараз в режимі 24/7 працює і президент, і дипломати, і вся наша команда”, – наголосила Шуляк.

Окрім того, вона заявила, що Слуга народу – єдина в Україні партія яка попри війну подала до НАЗК фінансову звітність за 2020 рік і готова надати звіти за 2021 та 2022 роки “коли буде надана технічна можливість”.

Також Шуляк зауважила, що її партія запровадила “Великий звіт” для однопартійців – обов’язкову процедуру відповідальності перед виборцями. За її словами, за 2021 рік у своїх осередках прозвітували4706 депутатів та 126 голів громад, а у 2022 -3762 та 82 відповідно.

“Ми системно створюємо законодавчі умови для боротьби із корупцією, прибираємо перепони на шляху роботи антикорупційних органів. І зараз ці законодавчі зміни, нормативні зміни дають ефект: антикорупційна система працює, вона не робить виключення для тих, хто зараз на посадах чи з мандатом”, – заявила під час звіту Шуляк, додавши, що докорінне очищення влади – це ще один напрям роботи партії.

Станом на 2023 рік Слуга народу має 161 працюючий партійний офіс. Окрім депутатів парламенту, наразі партія налічує 6305 місцевих депутатів, 11 голів обласних рад, 219 голів громад, 88 секретарів міських рад та 976 старост. Серед депутатів на всіх рівнях – 355 депутатів-військових та 131 – військових медиків.

“Розбиратимемося”. Інтерв’ю нової голови партії Слуга народу

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10853
Опубліковано: 15.12.23