Dark mode


A+ | Скинути | A-
8 – 15 грудня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини ?? До довічного ув’язнення засудили …
8 – 15 грудня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини ?? До довічного ув’язнення засудили …
8 – 15 грудня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини До довічного ув’язнення засудили капітана зс рф. Доведено, що в березні 2022 р. в окупованому селі Гавронщина на Київщині він розстріляв беззбройного 70-річного чоловіка. 12 років позбавлення волі – вирок російському військовому за незаконне утримання, побиття та жорстоке поводження з мешканцем Чернігівщини.

#Колаборанти 15 років за ґратами проведе харків’янин – інформатор фсб. Він збирав інформацію про оборонні об’єкти, переміщення військової техніки, про командирів спецпідрозділів ЗСУ, співробітників СБУ та військових льотчиків. ???? Повідомлено про підозру дружині настоятеля храму УПЦ (МП), яка поширювала інформацію про дислокацію військових на Запоріжжі та висловлювалась проти української влади.

#СтопКорупція ???? Під час отримання $5 500 хабаря на Черкащині затримали адвоката та його спільника. За даними слідства, за отримані кошти воли мали «вирішити питання» про звільнення з військової служби. ???? Директора підприємства-імпортера авіаційного палива підозрюють у несплаті 42 млн грн податків через схему з імітацією переробки палива.

#ОрганізованаЗлочинність ???? На Житомирщині викрили депутата міськради, який разом з учасником злочинної організації викрадав людей і вимагав з родичів «викуп». ???? У Дніпропетровській області викрили дві нарколабораторії та вилучили 400 кг метамфетаміну і прекурсорів.

#ВирокТижня ???? До довічного позбавлення волі засудили лікарку-офтальмолога обласної лікарні Маріуполя. Вона добровільно видала окупантам важкопоранених українських військових.

#ПодіяТижня ???? Генеральний прокурор Андрій Костін взяв участь у першій зустрічі Міжнародної коаліції за повернення українських дітей.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 31032
Опубліковано: 15.12.23