Dark mode


A+ | Скинути | A-
Нацвідбір на Євробачення-2024: українці вперше можуть обрати фіналіста через «Дію»
Нацвідбір на Євробачення-2024: українці вперше можуть обрати фіналіста через «Дію»
Український Нацвідбір Євробачення-2024 вже скоро завершиться — скоро фінал, і громадяни нашої держави вперше можуть через «Дію» обрати ще одного учасника відбору на міжнародний пісенний конкурс.

Громадяни України мають визначитися, хто з дев’яти номінантів буде 11 учасником фіналу Нацвідбору. Проголосувати можна за таких кандидатів — ANKA, Carpetman, SHÉPA, PARFENIUK, KARYOTYPE, KRYLATA, TESLENKO, SWOIIA та STASYA.

Опитування в «Дії» має такий заголовок: «Хто потрапить до фіналу Нацвідбору на Євробачення -2024».



Віддати свій голос за одного з претендентів можна до 21 грудня. Станом на 13:21 п’ятниці, 15 грудня, вже проголосували майже 11 тисяч осіб.

Євробачення 2024 — Україна обирає учасника, який буде її представником на музичному конкурсі

Фінал Нацвідбору Євробачення-2024 в Україні має відбутися 3 лютого наступного року. Вже відомий список з 10 фіналістів — Ziferblat, YAKTAK, YAGODY, SKYLERR, NAZVA, NAHABA, MÉLOVIN, INGRET, Drevo та alyona alyona & Jerry Heil.

Варто зазначити, що великий фінал Євробачення наступного року відбудеться 11 травня у шведському місті Мальме на стадіоні Malmö Arena. Якщо ви не пам’ятаєте, то ось хто виграв Євробачення-2023 — представниця Швеції Loreen.

Вас також можуть зацікавити новини:

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 22769
Опубліковано: 18.12.23