Dark mode


A+ | Скинути | A-
Партизани завдали удару поблизу штабу окупантів у Мелітополі: що відомо про наслідки
Партизани завдали удару поблизу штабу окупантів у Мелітополі: що відомо про наслідки
У тимчасово окупованому Мелітополі 18 грудня, приблизно о 19:00, був одиничний, але значний вибух. Він прогримів поблизу школи №22, в якій вороги розмістили свій штаб.

Про результативність руху опору на тимчасово окупованій частині Запорізької області розповів в ефірі телемарафону Єдині новини мер Мелітополя Іван Федоров.

– Також нам стало відомо, що мішенню вчорашніх дій руху спротиву був один із зрадників-поліцейських, який погодився співпрацювати з ворогом і пішов до окупаційної поліції. Він наджорство поводився з жителями міста. Тому чекаємо на гарні новин від спротиву і ліквідацію ще одного зрадника, – наголосив він.

Федоров зауважив, що загалом на ТОТ області спостерігається посилення партизанського руху, зауваживши, що минулий тиждень був визначним в частині ліквідації логістики ворога, а саме – знищення одного з тепловозів з вагонами.

– Але найголовніше, що було перебито залізничний шлях від Криму до Мелітополя. Це вкрай важливо, оскільки це одна з основних артерій постачання як важкого озброєння, так і боєприпасів, – підсумував міський голова.

Читайте також

В окупованому Мелітополі пролунав гучний вибух

Фото: Google maps

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 18169
Опубліковано: 19.12.23