Dark mode


A+ | Скинути | A-
Прибуток у 135 млн грн на рік: поліція викрила міжнародний наркосиндикат
Прибуток у 135 млн грн на рік: поліція викрила міжнародний наркосиндикат
Угруповання із 44 учасників діяло на території м. Києва, Миколаївщини та Дніпропетровщини. “Товар” везли із країн ЄС на територію України.

Нацполіція України викрила міжнародний наркосиндикат із прибутком у 135 мільйонів гривень на рік. Про це повідомила пресслужба поліції.

“Угруповання із 44 учасників діяло на території м. Києва, Миколаївщини та Дніпропетровщини. Зловмисники реалізовували кокаїн, екстазі, канабіс, MDMA, гашиш, кетамін та амфетамін”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у спецоперації з розкриття наркозлочинів брали участь понад 400 правоохоронців.

“Зловмисники налагодили канал постачання наркотиків і психотропів із країн ЄС на територію України. Збували свою продукцію гуртовими партіями довіреному колу осіб. За “товар” клієнти розраховувались криптовалютою”, – додають у поліції.

Під час 58 одночасних обшуків було вилучено: 330 грамів кокаїну, 564 грами амфетаміну, 200 грамів солей A-PVP, 1236 пігулок екстазі, 100 марок ЛСД тощо.

“Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку становить понад 5 мільйонів гривень”, – йдеться далі в повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Києві затримали водія маршрутки, який на зупинці громадського транспорту продавав наркотики. А жителя Броварів Київської області затримали з кілограмом кокаїну.

Розшук тривав два роки: у Києві затримали лідера наркосиндикату

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15686
Опубліковано: 20.12.23