Dark mode


A+ | Скинути | A-
Лопес розповіла про ПТРС через невдалі стосунки з Аффлеком: забагато уваги
Лопес розповіла про ПТРС через невдалі стосунки з Аффлеком: забагато уваги
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек страждають від посттравматичного стресового розладу. Усе через перші невдалі стосунки, за якими пильно стежила преса.

Чому у Лопес і Аффлека ПТРС

Так, в інтерв’ю Variety Дженніфер розповіла, що на тлі минулих невдалих стосунків вони стали старшими і мудрішими.

Лопес не хоче, щоб їхнє з Аффлеком життя опинилося в центрі уваги, через ПТРС, спричинене увагою преси, якої вони зазнали, коли вперше зустрічалися.

– Ми стали мудрішими. Ми також знаємо, що важливо, що дійсно важливо в житті, і це не стільки те, що думають інші люди. Головне – бути вірним собі, – зазначила співачка.

Артистка додала, що зірки повинні йти за покликом серця, хоч це цінують далеко не всі фанати.

Детально про це Лопес розповість у фільмі, який вийде разом із новим музичним альбомом This Is Me… Now. У ньому навіть зобразять лист, який Аффлек написав їй 2002 року під час першого роману.

Читайте також

Перший альбом за 10 років: Дженніфер Лопес повертається з великою премʼєрою

– Ви маєте побачити його – доведеться багато чого пережити, щоб зрозуміти все. Я називаю це музичним досвідом, – додала співачка.

Утім, зараз стосунки зоряної пари здаються міцними – Лопес і Аффлек взяли іпотеку на 20 років, щоб купити будинок вартістю $61 млн. Маєток площею 14 тис. кв. м вони придбали на $15 млн дешевше від початкової вартості, і будуть досить довго за нього розплачуватися.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13153
Опубліковано: 21.12.23