Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Київщині збільшать кількість блокпостів та перевірятимуть ТРЦ: причина
На Київщині збільшать кількість блокпостів та перевірятимуть ТРЦ: причина
З 28 грудня 2023 року по 6 січня 2024 року у Київській області посилюють контрдиверсійні та безпекові заходи. Рішення ухвалили на тлі можливих провокацій РФ у новорічні свята.

Про це повідомив глава Київської ОВА Руслан Кравченко.

Заходи проводитимуться за участі СБУ, Нацполіції, Нацгвардії та 114 окремої бригади територіальної оборони.

– По всій Київщині збільшуємо кількість блокпостів. Ретельній перевірці підлягатимуть місця найбільшого скупчення людей: торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади тощо, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, така робота сприятиме розшуковим заходам. За даними поліції, за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень в розшуку перебувають понад 11 тис. осіб.

Глава ОВА закликав кожного мешканця Київщини, а також гостей області з розумінням ставитися до посилених безпекових заходів та можливої зупинки автотранспорту на блокпостах. Він також нагадав про необхідність мати при собі документи, що посвідчують особу.

– Якщо бачите, що хтось робить фото чи відеофіксацію об’єктів оборонної чи критичної інфраструктури, не забувайте повідомляти про це правоохоронців, – додав Кравченко.

Раніше у КМВА повідомили, що з 25 до 28 грудня у різних районах Києва триватимуть безпекові навчання сил оборони столиці у взаємодії з патрульною і національною поліцією.

Читайте також

У новорічну ніч окупанти можуть завдати масованого удару

Фото: Поліція Києва

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17958
Опубліковано: 28.12.23