Dark mode


A+ | Скинути | A-
Провів сьогодні Ставку – кілька годин. І майже вся була присвячена виробництву …
Провів сьогодні Ставку – кілька годин. І майже вся була присвячена виробництву …
Провів сьогодні Ставку – кілька годин. І майже вся була присвячена виробництву нашої зброї в наступному році. По всім елементам – від артилерії до дронів і ракет. По кожному пункту – детальна розмова, детальне з’ясування щодо підприємств, контрактів, державних інвестицій у виробництво. За участю всіх, хто відповідає за результат для держави. Мінстратегпром, Міноборони, Генштаб, Головком та інші. Намітили з Прем’єр-міністром, який обсяг коштів треба направити в «оборонку» прискорено.

Також урядовці мають визначитися з усіма завданнями для нашої дипломатичної роботи наступного року – саме щодо домовленостей з партнерами по виробництву зброї, постачанню компонентів та обладнання. Абсолютно всі плани, чіткий алгоритм дій – все основне має бути визначено для нашого оборонного комплексу, щоб наступний рік був максимально продуктивним. Україна мусить виробляти – самостійно або спільно з партнерами – усе, що необхідно для захисту від будь-яких форм російської агресії. Можемо це забезпечити.

Звичайно, докладно обговорили на Ставці й ситуацію на фронті – усі напрямки, доповіді командувачів. Окрема вдячність нашим Повітряним силам – хороша робота по окупантам в Криму.

Слава Україні! ????????????????????????

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11992
Опубліковано: 29.12.23