Dark mode


A+ | Скинути | A-
Ексбаскетболіст збірної України Кобзистий загинув унаслідок ракетного удару РФ
Ексбаскетболіст збірної України Кобзистий загинув унаслідок ракетного удару РФ
У Львові внаслідок російського ракетного удару у п’ятницю, 29 грудня, загинув колишній український баскетболіст Віктор Кобзистий. Йому було 44 роки.

Про його смерть повідомив начальник управління спорту Львівської міської ради Антон Нікулін на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

— Сьогодні під час підступного обстрілу рашистськими ракетами нашого міста загинув Віктор Кобзистий — український баскетболіст, тренер, майстер спорту України міжнародного класу. Співчуття близьким та рідним, – йдеться у повідомленні.

Загибель Кобзистого підтвердив також президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський.

Що відомо про Віктора Кобзистого

Кобзистий родом із Полтавщини. Він виступав за збірну України на чемпіонаті Європи у 2002 та 2005 роках. Виступав, зокрема за Дніпро, Будівельник та маріупольський Азовмаш.

У 2011 закінчив кар’єру гравця і перейшов на тренерську роботу. Працював асистентом головного тренера київського Будівельника, у 2014 – головним тренером дніпродзержинського ДніпроАЗОТа.

Зранку 29 грудня російська армія завдала масованого удару по Україні. Внаслідок ракетних обстрілів у Львові поранено 24 особи, загинула одна людина. Руйнувань зазнали 18 житлових будинків та навчальні заклади, розташовані у спальному районі міста.

Раніше очільник Львівської ОВА Максим Козицький повідомляв, що унаслідок влучання ракети у багатоповерхівку на вулиці Хоткевича у Львові загинув 44-річний чоловік.

Читайте також

РФ запустила по Україні близько 110 ракет, більшу частину збито – Зеленський

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12799
Опубліковано: 29.12.23