Dark mode


A+ | Скинути | A-
Через обстріл села під Херсоном двоє людей опинилися під завалами: є жертва
Через обстріл села під Херсоном двоє людей опинилися під завалами: є жертва
Російська армія обстріляла житловий будинок у селі Велетенське Херсонського району у понеділок, 1 січня. Під завалами опинилися двоє людей.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, передає РБК-Україна з посиланням на його Telegram.

"73-річна жінка отримала смертельні травми. Її тіло дістали працівники ДСНС з-під знищеної оселі. Мої співчуття рідним...." - написав він.

За словами голови ОВА, ще одну місцеву жительку, 50 років, вдалося врятувати. Її шпиталізували з пораненням ноги та спини.

"Потерпілій надається уся необхідна допомога", - констатував Прокудін.

Обстріли Велетенського

Російські війська постійно обстрілюють Херсон та область. Ситуація з атаками правобережжя загарбниками настільки серйозна, що на контролі у президента України Володимира Зеленського.

Зокрема, окупанти не вперше обстрілюють село Велетенське Херсонського району. Буквально 5 грудня РФ обстріляла це ж село. Внаслідок ворожої атаки загинула жінка. А в середині листопада під удар потрапило місцеве підприємство. Тоді через артилерійський обстріл села одну людину було поранено.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17795
Опубліковано: 01.01.24