Dark mode


A+ | Скинути | A-
Українці масово ігнорують збір підписів на псевдовибори РФ
Українці масово ігнорують збір підписів на псевдовибори РФ
Українці на тимчасово окупованих територіях ігнорують загарбників у їх прагненні зібрати якнайбільше підписів на псевдовибори в РФ. Навіть під дулами автоматів у росіян вдалось зібрати в українців не більше 5 тисяч підписів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву.

"На тимчасово окупованих територіях триває фарс під назвою "вибори президента рф". В межах цього пропагандистського дійства, яке направлене на створення ілюзії підтримки окупації з боку місцевих, росіяни наразі збирають підписи у підтримку “кандидата” владіміра путіна, який офіційно є міжнародним злочинцем", - йдеться в повідомленні ЦНС.

Зазначається, що відповідні підписи збирають "волонтери", які обходять будинки місцевих у супроводі російських військових.  Втім попри примусовість процесу, організацію збору серед працівників "держустанов", наразі ворог зібрав не більше 5 тисяч підписів.

У Центрі національного спротиву закликали українців і надалі ігнорувати ініціативи окупантів, не брати участь у "виборах" та не відчиняючи дверей приспішникам РФ.

Вибори у Росії

У Росії вибори президента триватимуть три дні - з 15 по 17 березня 2024 року. 8 грудня російський диктатор Володимир Путін офіційно заявив про намір знову переобиратися.

Як писало Reuters, у такому разі Путін зможе залишатися при владі щонайменше до 2030 року. Причому прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков уже заявив, що Путіна переобирають із результатом у 90% голосів.

Окупанти в рамках підготовки до виборів уже почали завозити "агітаторів" на тимчасово окуповані території України.

Напередодні стало відомо, що ЦВК РФ ухвалила постанову, згідно з якою вибори-2024 пройдуть на захопленій частині України.

Нещодавно ми писали рекомендації від віцепрем’єр-міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук, як саме українцям потрібно діяти під час "виборів" РФ на окупованих територіях.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11408
Опубліковано: 01.01.24