Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Волині правоохоронець збив на смерть 14-річного підлітка
На Волині правоохоронець збив на смерть 14-річного підлітка
Правоохоронець не обрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки під час дощу та скоїв наїзд на пішохода.

У Ковельському районі Волинської області співробітник правоохоронного органу на службовому автомобілі скоїв ДТП, унаслідок якої загинув 14-річний підліток. Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань в п’ятницю 5 січня.  

“Працівники ДБР розпочали розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди на Волині, в якій загинув 14-річний пішохід”, – йдеться у повідомленні.  

За інформацією бюро, ДТП сталася близько 20:00 години 4 січня в селі Пульмо Ковельського району. Водій службового автомобіля, правоохоронець, не обрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки під час дощу та скоїв наїзд на пішохода. 14-річний юнак рухався в попутному напрямку, від отриманих травм хлопець загинув на місці події.

 

Порушено кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Призначено низку експертиз для встановлення всіх обставин трагедії. 

Нагадаємо, раніше в Одеській області водій збив на дорозі двох жінок, вони загинули. Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він був напідпитку. 

Харківська обласна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього поліцейського, який на смерть збив 15-річну дівчину.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13363
Опубліковано: 05.01.24