Dark mode


A+ | Скинути | A-
Ніхто не помітив: перукар Елвіса Преслі розкрив секрет похорону музиканта
Ніхто не помітив: перукар Елвіса Преслі розкрив секрет похорону музиканта
Письменник і сценарист Ларрі Геллер розкрив секрет похорону Елвіса Преслі. Так, один із найкращих друзів короля поп-музики робив зачіску легендарному співаку вже перед похороном.

Друг Елвіса розкрив секрет похорону Преслі

Так, на 89 день народження Елвіса, Геллер розповів, як вони познайомилися, здружилися, і як він проводжав Преслі в останню путь. Відомо, що під час знайомства Елвіс найняв Ларрі як перукаря, а потім вони здружилися.

Однак смерть співака застала його друга зненацька. Ба більше, батько Преслі попросив Ларрі зробити зачіску його синові, що шокувало перукаря.

Ларрі робив зачіску Преслі вже в морзі – уклав волосся і пофарбував його. Перукар зізнається, що ніколи не робив такого раніше. Підфарбувати волосся він зміг за допомогою туші для вій, і зізнався, що ніхто з фанатів так і не помітив підступу, коли прощалися з артистом. Також косметичка стала в пригоді для підфарбовування бакенбардів і волосся біля вух.

Восени 2023 року склали рейтинг померлих зірок за заробітком. Як виявилося, Елвіс Преслі “заробляє” близько $100 млн щорічно. На першому місці – Майкл Джексон із заробітком у $115 млн у 2023 році.

Читайте також

Розтин розставив усі крапки: стала відома причина смерті Лізи Марі Преслі

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15575
Опубліковано: 09.01.24