Dark mode


A+ | Скинути | A-
Медовий місяць після екзаменів у школі: ексзірка Ліверпуля одружився на тінейджерці
Медовий місяць після екзаменів у школі: ексзірка Ліверпуля одружився на тінейджерці
Колишня зірка англійського Ліверпулю, 31-річний сенегалець Садіо Мане одружився із 18-річною дівчиною із Сенегалу Аїшею Тамбою.

Батько нареченої розповів, що пара уклала традиційний шлюб за домовленістю і не мала побачень до того, як обмінялася обітницями.

Церемонія весілля відбулася за ісламськими традиціями у Дакарі, столиці Сенегалу. Весілля зіграли менш ніж за тиждень до старту Кубка африканських націй, де Сенегал захищатиме свій чемпіонський трофей.

На ній були присутні родичі на близькі друзі нареченого. За словами батька Тамби, футболіст знає свою дружину, відколи їй виповнилося 16 років.

– Якось моя дружина та Айша відвідали родину Мане, саме там він вперше її побачив. Напевно, він побачив у ній щось особливе, його батьки також оцінили її. Вони прийшли до мене. Ми поговорили за традицією, про все домовилися і чекали, коли цей день настане, – пояснив Тамба.

За його словами, пара не зустрічалася, тому що Аїша була замолодою для цього. Мане знав свого тестя набагато довше, адже чоловік працює у будівельній галузі та виконує проєкти для сім’ї Мане з 2013 року.

Наречена повернеться до школи, щоб готуватися до іспитів

Спершу низка ЗМІ писали, що дівчині 19 років і вона вже закінчила школу. Але видання Daily Mail після весільних фото Мане вийшло з ексклюзивом про те, що Тамба – підліток, їй насправді 18 років.

Фото: Instagram/Mouhamed Niang

Ба більше, новоспечене подружжя не поїде у медовий місяць, оскільки наречена змушена повернутися до школи, щоб готуватися до випускних іспитів. Родина Айші порадила їй зосередитися на навчанні, щоб отримати диплом про закінчення середньої освіти.

– Садіо сподівався провести медовий місяць або після фіналу, якщо Сенегал пройде туди, або до нього, якщо вони вибудуть, – розповів Daily найкращий друг футболіста Мусса Ндіайє, який причетний до організації його одруження.

За його словами, сім’я дівчини планує, щоб вона продовжила зосереджуватися на навчанні, та не хоче, щоб “шлюб став на заваді” цьому. Він додав: Наразі ж на першому місці для неї має бути навчання.

– Хоча зараз вона одружена з Садіо, який є найвідомішою людиною в Сенегалі, вона все ще школярка і повинна завершити навчання, – сказав Ндіайє.

Айша навчається у школі для дівчат Cabis у Мбао, містечку на околиці Дакара. На початку цього тижня вона повернулася до класу, де сотні її однокласниць привітали її з заміжжям, вигукуючи її імена та Мане.

Скриншот: відео YouTube/Infos Yi

На кадрах у соціальних мережах її захоплено зустріли інші учениці школи, скандуючи: Sadio amenda jabar – Aissaa amena jekeur. Це перекладається як мадам Садіо Мане.

Хто такий Садіо Мане?

Мане є одним із найвідоміших африканських футболістів. У 2016 році він підписав контракт із Ліверпулем за $44 млн, що зробило його найдорожчим африканським гравцем в історії на той момент.

Після виступів за мерсисайдців у 2022 році він перейшов до мюнхенської Баварії. Зараз він грає за клуб саудівської професійної ліги Аль-Нассар.

Мане є ключовим гравцем національної збірної Сенегалу з моменту свого дебюту в 2012 році. Він допоміг Сенегалу дійти до фіналу Кубка африканських націй-2019 року, де їх обіграв Алжир. А вже на наступному турнірі став чемпіоном із національною командою.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Sadio Mane (@sadiomaneofficiel)

Окрім футболу він відомий своєю благодійністю. Зокрема, Мане пожертвував мільйони доларів на будівництво шкіл, лікарень і мечетей у своєму рідному місті Седіу, Сенегал.

Також він є автором найшвидшого геттрику в історії АПЛ, який він оформив під час виступів за Саутгемптон у матчі проти Астон Вілли 16 травня 2015 року. Щоб забити три голи йому знадобилося 2 хвилин і 56 секунд.

Садіо Мане вважається другим найпопулярнішим африканським футболістом після Мохамеда Салаха за підписниками у соціальних мережах. У єгиптянина 98 млн, з яких понад 63 млн в Instagram, а в Мане – всього 34 млн фоловерів (понад 16 млн – в Instagram).

Фото: Mouhamed Niang

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11871
Опубліковано: 13.01.24