Dark mode


A+ | Скинути | A-
Російські пропагандисти почали нову інформаційну компанію проти президента Зеленського
Російські пропагандисти почали нову інформаційну компанію проти президента Зеленського
Останнім часом спостерігається посилення кампанії дезінформації, спрямованої проти президента України Володимира Зеленського.

Так, нещодавно російські пропагандистські ЗМІ спробували очорнити його, використовуючи начебто старі записи з висловлюваннями його батька про мобілізацію сина у 2014-2015 роках.

У цих повідомленнях стверджується, що начебто батько Зеленського був проти служби сина в армії, що нібито підкреслює негативні якості президента. Однак ця інформація не має підтвердження, а ті зусилля, яких докладає російська сторона для поширення цього наративу, натякає на цілеспрямовану спробу дискредитації українського лідера в очах громадськості.

Експерти з медіа та фактчекінгу підтверджують, що подібні прийоми часто використовують у пропагандистських кампаніях з метою маніпулювання громадською думкою і підриву довіри до публічних фігур. Важливо підкреслити, що критичний аналіз і перевірка фактів є ключовими елементами в боротьбі з дезінформацією.

При отриманні подібних повідомлень рекомендується звертатися до надійних і перевірених джерел інформації, а також використовувати сервіси фактчекінгу, щоб визначити достовірність тверджень. Важливо пам’ятати, що в період гарячої фази інформаційної війни, обережність і критичний підхід до інформації є нашими найкращими союзниками.

Ми закликаємо всіх читачів не піддаватися на провокації та вкидання ворожих ЗМІ, а натомість уважно аналізувати інформацію та шукати достовірні джерела для її підтвердження.

Сообщение Російські пропагандисти почали нову інформаційну компанію проти президента Зеленського появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10166
Опубліковано: 16.01.24