Dark mode


A+ | Скинути | A-
Євродепутат Яак Мадісон заявив про необхідність повернути в Україну чоловіків, які незаконно залишили країну
Євродепутат Яак Мадісон заявив про необхідність повернути в Україну чоловіків, які незаконно залишили країну
Наразі в країнах ЄС перебувають 800 тис українських чоловіків, які незаконно покинули країну після оголошення воєнного стану і загальної мобілізації, повідомляє “Фокус”.

Естонський депутат Європарламенту Яак Мадісон заявив, що ЄС має допомогти Україні повернути всіх військовозобов’язаних чоловіків на батьківщину. ЗСУ потрібні люди, щоб воювати і перемагати на фронті. Захищати свою країну – це обов’язок українців перед державою.

“Зеленський заявив дуже ясно, що їм потрібні люди, тому що тисячі загинули. Але в Європі є близько 800 тисяч людей, які порушили закон України і втекли з країни як боягузи. Ми повинні допомогти Україні з цими чоловіками, а також зі зброєю, щоб вони не загинули в Україні, а боролися і перемогли в цій війні”, – заявив Яак Мадісон.

Євродепутат закликав країни ЄС впритул зайнятися цим питанням. У кожній країні Європи відомо, де живуть ухильники від мобілізації. Вони отримують допомогу в той час, як справжні патріоти України воюють на фронті, переживають труднощі і поневіряння заради перемоги.

Країни ЄС допомагають Україні грошима, озброєнням і боєприпасами. Європа не повинна заохочувати ухилення від мобілізації. Українці повинні внести свою лепту в перемогу в цій війні. Якщо вони хочуть перемоги над Росією, то повинні перебувати на фронті, а не в ЄС.

Сообщение Євродепутат Яак Мадісон заявив про необхідність повернути в Україну чоловіків, які незаконно залишили країну появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15226
Опубліковано: 16.01.24