Dark mode


A+ | Скинути | A-
ЗСУ спостерігають “тахікардію” в російських штурмах – Гуменюк
ЗСУ спостерігають “тахікардію” в російських штурмах – Гуменюк
Наталія Гуменюк розповіла, що останнім часом окупанти на півдні збільшують, а потім зменшують штурмові дії.

Українські військові спостерігають таку собі “тахікардію” у ворога: окупанти на півдні збільшують, а потім зменшують штурмові дії. Про це повідомила керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону Єдині новини.

“Ми спостерігаємо таку собі тахікардію в їхніх штурмах. Вони збільшують, зменшують, нервово повертаючись на свої позиції з втратами. Знову розробляють якісь жахливі плани та приходять до штурму знову ж таки пішим порядком, без прикриття броньованою технікою, і, зазнаючи втрат, повертаються на місце”, – зазначила вона.

За її словами, протягом доби було зафіксовано чотири боєзіткнення. Ворог намагався “промацати” міцніть оборони українських захисників, але ЗСУ продовжують роботу з закріплення на позиціях й розширення плацдармів.

Нагадаємо, Україна отримала докази того, що Росія використовує ракети КНДР. Українські слідчі отримали перші попередні докази того, що Росія могла використати ракети північнокорейські виробництва при обстрілі Харкова 2 січня.

Росіяни шукають нову тактику застосування “шахедів” – Гуменюк

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17994
Опубліковано: 27.01.24