Dark mode


A+ | Скинути | A-
Бійці Нацгвардії збили два дрони РФ зі стрілецької зброї на околиці Запоріжжя (фото)
Бійці Нацгвардії збили два дрони РФ зі стрілецької зброї на околиці Запоріжжя (фото)
Під час чергової атаки російських дронів-камікадзе по Україні в ніч на 31 січня, бійці Найгвардії збили два ворожих БПЛА. Для цього вони використали стрілецьку зброю.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Нацгвардію України.

"Ввечері, 30 січня під час чергової атаки України дронами-камікадзе, на Запоріжжі нацгвардійці "приземлили" два ударних БпЛА типу Shahed-131/136", - йдеться в повідомленні.

     

Зокрема, силами вогневої групи 23 окремої бригади охорони громадського порядку "Хортиця" Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України ворожі цілі були знищені зі стрілецької зброї у повітряному просторі на околиці Запоріжжя.

Атака дронів РФ

Російські окупанти випустили по Україні 20 "шахедів" і 3 балістичні ракети у ніч на 31 січня. Сили ППО знищили 14 ворожих БпЛА. Зокрема, безпілотники було знищено в межах Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської та Харківської областей.

Наприклад, внаслідок влучання у Баштанському районі Миколаївськоої області, пошкоджено склади сільськогосподарського підприємства та будівля магазина. Поранення отримав охоронець.

Крім того, дронами окупанти атакували і Харків. Внаслідок цієї атаки зафіксовано влучання у житловий будинок, постраждало троє людей.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17396
Опубліковано: 31.01.24