Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Закарпатті сильні опади спричинили підтоплення
На Закарпатті сильні опади спричинили підтоплення
Від підтоплення постраждали Тячівський і Рахівський райони. Надзвичайники двічі відкачували воду з електропідстанції, а також ліквідують наслідки зсуву ґрунту.

На Закарпатті сильні опади спричинили підтоплення: рятувальникам довелося відкачувати воду. Про це сьогодні, 6 лютого, повідомила пресслужба ДСНС.

Від підтоплення постраждали Тячівський і Рахівський райони.

“Там надзвичайники двічі відкачували воду з місцевої електропідстанції, адже існувала загроза знеструмлення цілого району, а також з підвального приміщення одного з місцевих магазинів і чотирьох житлових будинків”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в Тячівському районі було затоплено одне подвір’я й підвал, а також внаслідок підвищення рівня води в р. Глибокий Потік підмило дороги.

“Крім того стало відомо про зсув ґрунту, орієнтовно 200 куб.м. землі, який перекрив одну з місцевих доріг у с. Богдан на Рахівщині”, – додають у ДСНС.

Нагадаємо, у січні на Закарпатті через підтоплення перекрили державну трасу Н-09. В області підтоплено 330 га сільськогосподарських угідь, переважно в долині річки Боржава в Хустському та в Берегівському районах.

У грудні минулого року на Закарпатті внаслідок зимового паводку було підтоплено понад 640 га сільськогосподарських угідь у Берегівському та Хустському районах.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12399
Опубліковано: 06.02.24