Dark mode


A+ | Скинути | A-
Сильвестер Сталлоне розповів, хто може стати новим Рембо
Сильвестер Сталлоне розповів, хто може стати новим Рембо
Голлівудський актор Сильвестер Сталлоне розповів, кого бачить у ролі Рембо. Зірка кіно вважає, що колишнього військового повинен грати тільки Раян Гослінг.

Сталлоне розповів, чому Гослінг має стати Рембо

Так, Сталлоне під час участі в Нічному шоу з Джиммі Феллоном вирішив обговорити світ кіно, і мова зайшла про його стару роль Рембо, яка стала культовою серед бойовиків 90-их.

Жартома актор заявив, що в разі перезапуску франшизи, роль Сильвестра має посісти Раян Гослінг, який нещодавно знявся у фільмі Барбі. Утім, Сталлоне додав, що його колега може бути надто гарний для такої ролі.

Актор з бойовиків також зазначив, що образ Кена у Барбі в білій шубі могли частково скопіювати з Рембо. Сильвестр додав, що режисер Барбі Грета Гервіг запропонувала йому знятися у фільмі, але актор не міг цього зробити через щільний графік.

77-річний актор під час шоу також згадав, як він одного разу вечеряв із Гослінгом. Його молодший колега розповів, що в дитинстві надихався бойовиками, в якому знімався Сталлоне, і навіть відвідував школу в костюмі в стилі головного героя.

Нагадаємо, що раніше Гослінг розповів, чому не показує Бабі своїм дітям. Артист зізнався, що не знає, яка буде реакція у дітей, адже він постає в образі Кена у фільмі, що порушує важливі соціальні теми.

Читайте також

Від ворогів до друзів: Арнольд Шварценеггер розповів, хто помирив його із Сільвестром Сталлоне

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11311
Опубліковано: 12.02.24