Dark mode


A+ | Скинути | A-
Нардепка Радіна назвала допомогу Україні інвестиціями у створення робочих місць у США
Нардепка Радіна назвала допомогу Україні інвестиціями у створення робочих місць у США
Близько 60% усієї американської допомоги Україні – це інвестиції у створення робочих місць у США та поповнення запасів Пентагону, повідомляє “The National Interest”.

Заяву про це зробила нардепка, членкиня Національної ради з антикорупційної політики Анастасія Радіна. Вона зазначила, що з 61,4 млрд доларів, які США виділять для України, у країну через Світовий банк надійде тільки 20% цих коштів – 11,8 млрд доларів.

Приблизно 60% із цих грошей підуть на оплату виробництва озброєння і боєприпасів, які випускатимуться на підприємствах США для відправки в Україну. Оборонні заводи отримають контракти, люди – роботу, а бюджет США – податки. Близько 20% коштів буде витрачено на закупівлі для ЗСУ в інших країнах.

Анастасія Радіна наголосила, що в Україні ведеться активна боротьба з корупцією, а міжнародні партнери завжди мають можливість перевірити, на що витрачаються гроші, які виділяються як допомога країні. В Україні створено систему виявлення корупціонерів, яка сприятиме відновленню економіки.

Сообщение Нардепка Радіна назвала допомогу Україні інвестиціями у створення робочих місць у США появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13682
Опубліковано: 13.02.24