Dark mode


A+ | Скинути | A-
Зеленський зробив заяву про ситуацію на фронті
Зеленський зробив заяву про ситуацію на фронті
Президент заявив, що зараз дуже важка ситуація на кількох частинах фронту – саме там, де російські війська зосередили максимум резервів.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти користуються тим, що військова допомога Україні затримується. Нестача озброєння відчутна. Про це він сказав у вечірньому зверненні 19 лютого.

Зеленський також розповів, що побував на позиціях захисників на Куп’янському напрямку. Там він відвідав 14-ту окрему механізовану бригаду. Військові доповіли про основні потреби.

“Зараз дуже важка ситуація на кількох частинах фронту – саме там, де російські війська зосередили максимум резервів. Вони користуються затримками у допомозі України. І це дуже відчутні речі. Дефіцит артилерії. Потреба у фронтовій ППО та у більшій далекобійності нашої зброї”, – зазначив президент.

Він наголосив, що ведеться максимальна робота з партнерами над відновленням та продовженням підтримки.

Глава держави окремо подякував тим компаніям, які вже налагодили виробництво зброї, дронів, снарядів та РЕБ.

“Звичайно, ми поки що не можемо забезпечити всі потреби лише завдяки власним можливостям, але кожен місяць додає Україні своєї сили, своїх можливостей. Я дякую всім, хто працює задля цього”, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, на фронті протягом доби відбулось 70 бойових зіткнень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11519
Опубліковано: 19.02.24