Dark mode


A+ | Скинути | A-
ЗМІ повідомили, що роми побили співробітника ТЦК у Мукачеві: поліція спростувала
ЗМІ повідомили, що роми побили співробітника ТЦК у Мукачеві: поліція спростувала
Бійка за участі військового сталася у Мукачеві Закарпатської області. Правоохоронці зазначають, що це був побутовий конфлікт.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на поліцію Закарпатської області.

Деталі конфлікту

Нещодавно у мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано, як невідомі б'ють чоловіка у військовій формі. Інцидент стався у місті Мукачево. 

У мережі зазначили, що постраждалим нібито є співробітник ТЦК, а нападники - роми.

скриншот відео

Реакція поліції

Головне управління поліції Закарпатської області зазначає, що інцидент був побутовим конфліктом. Правоохоронці вставили встановили осіб, зафіксованих на відео.

При цьому наголошують, що чоловік дійсно військовий, але конфлікт не був пов'язаний з його службовою діяльністю. Про ТЦК та ромів у повідомленні поліції не йдеться.

Слідчі поліції кваліфікували дану подію за ч. 2 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство. Наразі у справі тривають всі необхідні процесуальні дії для встановлення причин та обставин інциденту.

Нагадаємо, нещодавно у мережі з'явився фейк, що нібито у Білій Церкві представники ТЦК побили хлопця, який після цього опинився в лікарні та наступного дня помер. Поліція спростувала цю інформацію.

Також раніше у Харкові озброєні люди у військовій формі напали на блокпост. Невідомі погрожували зброєю поліції та вимагали не перевіряти їхні автомобілі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Всі новини від: rbc.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17605
Опубліковано: 21.02.24