Dark mode


A+ | Скинути | A-
У проєкт закону про мобілізацію внесли 2500 правок
У проєкт закону про мобілізацію внесли 2500 правок
Оборонний комітет Ради може розпочати напрацьовувати відповідний проєкт закону до голосування в другому читанні наступного тижня.

Народні депутати продовжують подавати правки до законопроєкту про мобілізацію – їх вже понад 2500. Про це сказав секретар комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки, полковник СБУ Роман Костенко, повідомляє Укрінформ у середу, 21 лютого.

“Станом на зараз до другого читання законопроєкту про мобілізацію надійшло 2527 правок. Їх кількість ще може змінитися”, – заявив він.

Костенко висловив думку, що оборонний комітет розпочне напрацьовувати відповідний проєкт закону до голосування в другому читанні вже наступного тижня. Однак нардеп наголосив, що це не остаточне рішення.

“Спочатку необхідно ознайомитися з остаточною кількістю правок, сформувати порівняльну таблицю, а потім розпочинати розгляд. Комітет ще не визначився, коли це відбудеться. Не думаю, що цього тижня. Можливо, наступного”, – додав Костенко.

Нагадаємо, 7 лютого Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт щодо посилення мобілізації в Україні. Таке рішення підтримали 243 народних депутатів.

А напередодні стало відомо, що проєкт закону про мобілізацію отримав 1300 правок.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11784
Опубліковано: 21.02.24