Dark mode


A+ | Скинути | A-
Україна отримає 5,6 млн гривень за програмою USAID АГРО на запобігання корупції у сфері земельних відносин
Україна отримає 5,6 млн гривень за програмою USAID АГРО на запобігання корупції у сфері земельних відносин
Україна має побороти корупцію для вступу до ЄС і НАТО, тому програма USAID АГРО вирішила виділити для країни 5,6 млн гривень, повідомляє “Аgroreview”.

Боротьба з корупцією у сфері земельних відносин – важливе завдання в період війни в Україні. Необхідно забезпечити максимальний захист прав власників земельних ділянок і землекористувачів. Гроші в розмірі 5,6 млн гривень мають бути витрачені на реалізацію проєкту із запобігання корупції та рейдерству.

На грант від фонду можуть розраховувати юридичні компанії, а також неурядові правозахисні організації, які подали заявку до 14 березня 2024 року. Завдяки фінансовій підтримці вони зможуть надавати безкоштовні юридичні консультації постраждалим аграріям, а також землевласникам. Крім того, вони займатимуться моніторингом документів з метою виявлення фактів корупції у сфері земельних відносин, а також проведенням тренінгів.

Сообщение Україна отримає 5,6 млн гривень за програмою USAID АГРО на запобігання корупції у сфері земельних відносин появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12713
Опубліковано: 22.02.24