Dark mode


A+ | Скинути | A-
РФ зменшила штурми під Куп’янськом – ЗСУ
РФ зменшила штурми під Куп’янськом – ЗСУ
На Куп’янському напрямку ворог дещо зменшив свою інтенсивність поблизу Синьківки. Там він вдається зараз до закріплення на позиціях.

Війська РФ зменшили інтенсивність штурмів на Куп’янському напрямку. Йдеться про бої поблизу населеного пункту Синьківка Харківської області. Про це повідомив речник Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

“На Куп’янському напрямку ворог дещо зменшив свою інтенсивність поблизу Синьківки. Там він вдається зараз до закріплення на позиціях, оскільки зрозумів, що наразі на цьому напрямку його атаки безуспішні”, – зазначив він.

За словами  Євлаша, окупанти на Лиманському напрямку перегруповуються та ведуть підготовку штурмових груп.

Він додав, що росіяни перекидають сили до Тернів та Ямполівки (Донецька область), де не полишають спроб прорвати оборону українських військ. Речник зазначив, що на цьому напрямку за добу Сили оборони відбили 12 атак загарбників, ліквідували та поранили 373 окупантів, знищили 76 одиниць техніки росіян.

Нагадаємо, за даними Генштабу, загалом за минулу добу знищено 1160 російських окупантів.

На фронті впродовж доби відбулося 71 бойове зіткнення. Росіяни активно штурмують на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 24203
Опубліковано: 03.03.24