Dark mode


A+ | Скинути | A-
Статус фаворита у матчі з Боснією, мені не заважає: Ребров про майбутню гру плейоф
Статус фаворита у матчі з Боснією, мені не заважає: Ребров про майбутню гру плейоф
Наставник збірної України з футболу Сергій Ребров сказав, що статус фаворита у матчі з Боснією і Герцеговиною у плейоф відбору до Євро-2024 йому не заважає.

Він зазначив, що більшість боснійських гравців грають за кордоном і лише один на Батьківщині та сказав, що це міцна команда, до якої наша команда має бути готовою.

— П’яте місце групі – не те, на яке заслуговували боснійці. Зараз у команди – здається, третій тренер за рік, він робив ротацію. Ми передивились багато зустрічей збірної Боснії та Герцеговини. У Боснії більшість футболістів грають у Європі, лише один – у Боснії. Це міцна команда, до якої ми маємо бути готові. Ми повинні думати про себ, – сказав фахівець.

За словами Реброва, якшо синьо-жовті не покажуться гру, яку необхідно показати, то не буде сенсу говорити про суперника. Він додав: Це серйозний суперник і ми маємо належним чином готуватися до цієї гри.

Ребров про статус фаворита для збірної України

Коментуючи запитання про статус фаворита у матчі проти БіГ, Ребров згадав гру відбору проти команди Італії.

— Статус фаворита у матчі з Боснією мені не заважає. Головне, щоб він не заважав гравцям. Пам’ятаю, коли Італія була фаворитом, ми повинні були вигравати цей матч на останній хвилині. Гра може складатися по різному, – наголосив Ребров.

За його словами, треба думати про себе та гарно готуватися, перш за все ментально. Адже ці матчі вирішать долю нашої країни на Євро-2024.

8 березня став відомий склад збірної України на матчі плейоф відбору на чемпіонат Європи з футболу-2024. Всього до списку увійшли 26 футболістів, ще четверо перебувають в резервному списку.

Читайте також

У заявці БіГ на матч проти збірної України чотири представники чемпіонату Росії

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15098
Опубліковано: 08.03.24