Dark mode


A+ | Скинути | A-
Папа Римський міг би заохотити Путіна вивести війська з України – глава МЗС Польщі
Папа Римський міг би заохотити Путіна вивести війська з України – глава МЗС Польщі
Для балансу можна також заохотити російського диктатора Володимира Путіна набратися мужності і вивести війська РФ з України, тоді й переговори не потрібні.

Так глава МЗС Польщі Радослав Сікорський у мережі X прокоментував слова Папи Римського про те, найсильнішим у війні Росії проти України виявиться той, хто “підніме білий прапор”.

– А як щодо того, аби для балансу заохотити Путіна набратися мужності і вивести свою армію з України? Мир настав би негайно, без необхідності переговорів, – написав дипломат, перепостивши фрагмент інтерв’ю понтифіка.

How about, for balance, encouraging Putin to have the courage to withdraw his army from Ukraine? Peace would immediately ensue without the need for negotiations. https://t.co/gWNYSUt79u

— Radosław Sikorski ???????????????? (@sikorskiradek) March 10, 2024

Папа Римський про “білий прапор”

Напередодні низка західних медіа інтерпретували слова Папи Римського з інтерв’ю, яке вийшло ще місяць тому, про підняття білого прапора, як такі, що закликають Україну “проявити мужність” і “піти на переговори”.

– Переговори – це не капітуляція. Це мужність не доводити країну до самогубства, – сказав понтифік.

На його думку, сильніший той, “хто бачить ситуацію, хто думає про народ, хто має сміливість із білим прапором піти на переговори”.

Читайте також

Про капітуляцію України не йшлося: Ватикан пояснив слова Папи Франциска про “білий прапор”

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15908
Опубліковано: 10.03.24