Dark mode


A+ | Скинути | A-
”Радянсько-російська українка”: путіністка Повалій знову зробила цинічну заяву
”Радянсько-російська українка”: путіністка Повалій знову зробила цинічну заяву
Зрадниця Таїсія Повалій зробила чергову цинічну заяву. Путіністка назвала свою нову національність після отримання громадянства РФ, а також сказала, що хоче випустити україно-російський музичний альбом.

Таїсія Повалій назвала себе “радянсько-російською українкою”

У жовтні 2023 року стало відомо, що Таїсія Повалій отримала російське громадянство. Дата його реєстрації та взяття на облік – 24 серпня. Нині ж у коментарях росЗМІ вона вирішила назвати своє нове громадянство, зазначивши, то є “радянсько-російською українкою”.

Схоже, путіністку нічого не бентежить. Крім того, що вона продовжує виконувати на пропагандистських сценах українські пісні, тепер же вона і зовсім хоче випустити україно-російський альбом.

@ilanfarmer.il #ilanfarmer1 #иланфармер ♬ оригинальный звук – אילן פארמר

– Я дуже хочу випустити україно-російський альбом. Там будуть і українські, і російські пісні. Ви знаєте, це моя місія. Я ж російська українка. Я радянсько-російська українка, – цинічно заявила Повалій.

До слова, раніше Таїсія Повалій отримала підозру за заклики захопити Україну. В одному з інтерв’ю зрадниця вихваляла кривавого диктатора Путіна і намагалася дискредитувати українських військових.

Ініційована СБУ експертиза підтвердила факти підривної діяльності співачки на користь РФ, їй повідомили про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України.

Ба більше, Повалій регулярно вирізняється своїми цинічними заявами в бік рідної України. Путіністка чітко окреслила свою позицію, давши зрозуміти, що повністю на боці зла.

Читайте також

Не виключаю, що їй платять: Білоножко про позицію путіністки Повалій

Фото: Таїсія Повалій

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11464
Опубліковано: 13.03.24