Dark mode


A+ | Скинути | A-
В столичній Пущі-Водиці за прибирання кладовища платили “мертвим душам”
В столичній Пущі-Водиці за прибирання кладовища платили “мертвим душам”
За два роки з міського бюджету витрачено 1,5 млн грн за прибирання кладовища, яке насправді не проводилося, стверджують в прокуратурі.

Виконувачу обов’язків доглядача Пуща-Водицького кладовища Спеціалізованого комбінату підприємств комунально-побутового обслуговування повідомлено про підозру у неналежному виконанні своїх обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки. Про це у середу, 13 березня, повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

За даними прокуратури, службовець протягом 2020-2023 років не контролював роботу прибиральників кладовища, які насправді нічого не робили. При цьому весь цей час їм нараховували заробітну плату.

“Фактично “мертві душі” отримали зі столичного бюджету понад 1,5 млн грн, що призвело до завдання Київській міській раді майнової шкоди на цю суму”, – говориться в повідомленні.

Виконувачу обов’язків доглядача кладовища повідомлено підозру у службовій недбалості, тобто неналежному виконанні службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст.367 КК України).

Досудове розслідування проводить поліція.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що Подільська окружна прокуратура столиці проводить обшуки на території комунального підприємства Плесо.

Викрито чиновника військової частини, що спробував привласнити 20 млн

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11602
Опубліковано: 13.03.24