Dark mode


A+ | Скинути | A-
Мірошниченко назвав найвитратнішу частину із сімейного бюджету
Мірошниченко назвав найвитратнішу частину із сімейного бюджету
Фото: Скріншот

Тимур Мірошниченко

Він зізнався, що виховувати трьох дітей дорого, але сказав, що дружина займається усиновленням ще однієї дитини.

Український телеведучий Тимур Мірошниченко назвав найвитратнішу частину із сімейного бюджету. Про це він розповів у подкасті Gloster FM.

Зірка повідомив, що троє його дітей ходять у приватний дитячий садок.

“Це дуже дорого. Наші діти ходять у приватний садочок, але можуть ходити не в приватний… Чому приватний? Не тому що я не вірю в державні садочки, а тому що в приватному садочку я можу о 8 ранку привезти їх і о 19:00 забрати. У державному такого немає і мені це під графік не підходить. Можна було б зекономити певну суму грошей на садочку, але я втрачаю потенційний час, коли я можу працювати. Інна поки відчувала необхідність бути вдома, вона була вдома, але, коли вона зрозуміла, що далі можна трохи працювати, вона пішла працювати. І тому з’явилася няня. Тому що немає няні – немає вільного часу на роботу”, – поділився він.

Крім того, він розповів, що наразі його дружина Інна займається усиновленням ще однієї дитини та зізнався, що вони не проти усиновити відразу ще двох дітей.

“Ми хотіли з самого початку всиновити двох дітей. Зараз Інна проходить курси. Нам сказали, що ми чи не перші в історії України, хто проходить курси за один календарний рік двічі. Зараз Інна ходить сама, бо ці курси не можна пропускати. І я розумів, що вдруге мені не вдасться це зробити. Мені потрібно працювати. Сертифікат діє два чи більше років… Якщо нам швидко вдасться знайти четверту дитину, то чому ставити на цьому хрест і навіщо за рік проходити втретє ці курси. А як там буде, я не знаю”, – повідомив він.

Нагадаємо, дружина Мірошниченка подала документи на всиновлення другої дитини.

Мірошниченко розсекретив, скільки треба грошей на забезпечення трьох дітей

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7657
Опубліковано: 13.03.24